Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: نقشه سه بعدی شهر تهران زمینه دسترسی به اطلاعات دقیق‌تر شهر را فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقرقالیباف صبح امروز در مراسم آیین رونمایی از نقشه سه بعدی شهر تهران ،سامانه مشاهده تخلفات رانندگی و کتاب اطلس پایداری شهر تهران گفت: برای شفاف‌سازی امور و سرعت در ارائه خدمات و کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از اتلاف وقت و کاهش آلودگی هوا باید به سمت ارائه خدمات و سرویس‌های هوشمند پیش برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مردم می‌توانند با ورود به سایت شهرداری تهران به صورت شبانه روزاز خدمان شهری استفاده کرده و اکانت شخصی نیز داشته باشد.

قالیباف با اشاره به طراحی نقشه سه بعدی تهران، گفت: نقشه سه بعدی شهر تهران زمینه دسترسی به اطلاعات دقیق‌تر شهر را فراهم کرده و حتی تهرانی‌هایی که دلشان برای شهر تنگ شده نیز می‌توانند شهر را ببینند.

شهردار تهران با اشاره به سامانه مشاهده تخلفات رانندگی، افزود: ثبت تخلفات پس از آنکه توسط دوربین‌ها انجام شد، به صورت اتوماتیک اطلاعات برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس نیز می‌تواند نسبت به اعمال قانون اقدام کند.

وی با اشاره به سامانه‌هایی که امروز رونمایی شد، گفت: امروز ۱۶۰ سرویس در مجموعه شهرداری ارائه می‌شود که یک‌سوم این خدمات به طور مستقیم به مردم ارائه می‌شود و می‌توانیم موضوع مدیریت یکپارچه شهری را نیز از این رصدخانه پیگیری کنیم و امیدواریم روز به روز در این حوزه‌ها شاهد پیشرفت بیشتری باشیم.

قالیباف با اشاره به اینه در حال حاضر ۳۵ درصد مردم از بین خطوط تردد می کنند، افزود: استفاده از تکنولوژی و امکانات باعث ارتقای فرهنگ ترافیکی مردم می‌شود، در گذشته مردم بین خطوط حرکت نمی‌کردند اما اگر حالا تصاویر خیابان ها را که مشاهده کنید می‌بینید که بیش از ۳۵ درصد مردم بین خطوط می‌رانند و این نشان‌دهنده این است که می‌توان رفتارهای غلط ترافیکی را بهبود داد. می‌بینید که در تونل نیایش و پل صدر که مردم نباید در خطوط اضطراری حرکت کنند، به دلیل نظارت‌های هوشمندی که وجود دارد مردم تخلف نکرده و استفاده از این تکنولوژی‌ها در کاهش تصادفات و آلودگی‌های هوا موثر است.

شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه مهم‌ترین چالشی که امروز در سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی می‌توان دید مشکل مدیریت است، گفت: یک مشکل جدی در ساختار کشور این است که هنوز با نوع مدیریت ۵۰ و ۶۰ سال قبل می‌خواهیم جامعه امروز را اداره کنیم و این کار شدنی نیست. باید تفکر کهنه و فرتوت ۶۰ سال پیش را کنار گذاشته و با درک درست از جهان پیشرفت را در دستور کار قرار دهیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۸۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ همزمان با برگزاری بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ برخی از سفیران و کارشناسان خارجی در محل این رویداد حضور یافتند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ ژئوماتیک ۱۴۰۳ از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل سازمان نقشه برداری کشور در حال برگزاری است.
برخی از سفیران و کارشناسان خارجی علاوه بر حشور در همایش و نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی این رویداد، از غرفه‌های نمایشگاه زئوماتیک ۴۰۳ نیز بازدید کرده و در جریان پیشرفت‌های علمی کشورمان در این حوزه قرار گرفتند.
بیست وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی درهشت محور اصلی برگزار می‌شود
۱- ژئودزی و ژئودینامیک (تعیین موقعیت، ناوبری و چارچوب‌های مختصاتی زمین مرجع وغیره) ۲- فتوگرامتری و سنجش‌ازدور (پهپاد، سامانه‌های پویای تولید و به روزرسانی نقشه و اطلاعات مکانی) ۳- سامانه‌ها و زیرساخت‌های اطلاعات مکانی (GIS & SDI) و مدیریت منابع مکانی غیرمتمرکز ۴- آبنگاری (چارت دریایی، تغییرات تراز دریا، ایمنی دریانوردی، کاداستر دریایی) ۵- کارتوگرافی (اطلس‌های پویا، نقشه‌های تعاملی و تقاضامحور، نام‌های جغرافیایی و تقسیمات کشوری) ۶- فناوری‌های نوین در حوزه اطلاعات مکانی (شهر سه بعدی، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، متاورس) ۷- کاربرد اطلاعات مکانی در (دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، حدنگاری، آمایش سرزمین، توسعه دریامحور و سامانه‌های تصمیم یارمکانی) ۸- کاربرد اطلاعات مکانی در مدیریت بحران، مدیریت منابع طبیعی، اقلیم و محیط زیست، حمل و نقل، محور‌های برگزاری این رویداد است.
جاویدانه، رئیس سازمان نقشه برداری کشور در حاشیه این مراسم گفت:علوم نقشه برداری با توجه به تغییرات گسترده تکنولوژی در بخش‌های جمع آوری، پردازش و نمایش اطلاعات در سال‌های اخیر تغییرات و پیشرفت‌های زیادی را تجربه نموده است که عدم آگاهی و استفاده از آن میتواند صدمات جبران ناپذیری را بر بدنه برنامه ریزی، تصمیم سازی و مهندسی کشور وارد نماید. این اهمیت وقتی صدچندان میشود که بدانیم بسیاری از داده‌های دنیای امروز دارای مولفه مکانی بوده و بدون آن کارآیی ندارند.
بخش نمایشگاهی زئوماتیک ۱۴۰۳ ، تا ۱۲ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۹ تا ۱۶ در محل سازمان نقشه برداری کشور آماده بازدید علاقمندان است.

دیگر خبرها

  • خطوط مقدم جبهه مقاومت به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا گسترش یافته است
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • صنایع عسلویه مشکلات شدید ترافیکی برای «شیرینو» به وجود آورده است